Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Linjaukset > EU-asiat > Kumppanit ja kattojärjestöt

Kumppanit ja kattojärjestöt

​FA toimii aktiivisesti alan eurooppalaisen tason yhteistyössä ja kuuluu jäsenenä useaan finanssialan eurooppalaiseen kattojärjestöön.

 

EBF

EBF (European Banking Federation) on eurooppalainen pankkiyhdistysten kattojärjestö. Siihen kuuluu 32 kansallista keskusjärjestöä, jotka edustavat yhdessä noin 4 500 eri suuruista ja eri toimintoihin erikoistunutta pankkia.

EBF:n missiona ovat yhtenäisen finanssimarkkinan luominen Euroopan unionin alueelle sekä unionin talouskasvua vahvistavan politiikan tukeminen.

IE

IE (Insurance Europe) on eurooppalaisen vakuutus- ja jälleenvakuutustoiminnan kattojärjestö. Sillä on jäseninään 34 kansallista vakuutusalan kattojärjestöä. Insurance Europe edustaa kaiken tyyppisiä vakuutusyhtiöitä ja vakuutuslajeja.

IE:n tehtävänä on alan eurooppalaisena asiantuntijana ja edustajana edistää vakuutustoiminnan kilpailua ja markkinoiden avoimuutta niin henkilö- kuin yhteisöasiakkaidenkin hyödyksi.

Lease Europe

​Lease Europe (The European Federation of Leasing Company Associations) toimii eurooppalaisten autovuokraamoiden ja leasingpalveluiden edunvalvojana. Se edustaa 45:tä alan kansallista kattojärjestöä 33 maassa.

EFAMA

Sijoitusrahasto- ja omaisuudenhoitoalan eurooppalainen yhteistyöjärjestö (The European Fund and Asset Management Association)

EPC

Euroopan maksuneuvosto (The European Payments Council)

Eurofinas

Rahoitusyhtiöiden eurooppalainen keskusjärjestö (The European Federation of Finance House Associations)

EBTN

Euroopan finanssi- ja rahoitusalan koulutusasioiden ja -organisaatioiden yhdistys (European Banking & Financial Services Training Association)

 Katso myös

 Hae aiheesta