Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Uutismajakka > Podcastit

Podcastit - Alivakuutussihteeri & Talousgurut

Finanssiala ry:llä on kaksi podcastia: Alivakuutussihteeri ja Talousgurut.

Talousgurut-podcastissa vuoden 2019 lukiolaisten Talousguru-kilpailun finalistit Joni Tasa ja Petra Uusikumpu pohtivat talousasioita nuorten näkökulmasta.

Alivakuutussihteeri on tiukkaa asiaa vakuuttamisen maailmasta. Esko Kivisaari on Finanssiala ry:n varatoimitusjohtaja ja ohjelman vanhempi alivakuutussihteeri. Nuorempana alivakuutussihteerinä toimii Finanssiala ry:n asiantuntija Jussi Karhunen.

Talousgurut

 

Nuoret talousgurut tuovat pölyttyneeseen talouskeskusteluun tuoretta näkökulmaa ja syväluotaavaa analyysiä. Joni Tasa ja Petra Uusikumpu pohtivat talouden koukeroita, kuten sijoitusasioita ja oman asunnon hankintaa. Näkökulma on tiiviisti nuorten maailmassa, ja myös monimutkaiset taloustermit avataan.

 

 
 
 

Alivakuutussihteeri

Vakuutuksen merkitys riskien jakamisessa on maailmassa valtava, mutta harva oikeastaan pysähtyy koskaan sitä ajattelemaan. Mistä vakuuttamisessa on kysymys? Esko Kivisaaren ja Jussi Karhusen podcastissa käsitellään paitsi vakuutuksen filosofista luonnetta, myös vakuutusalan poliittisia kiistakysymyksiä.

 

 Uutiset ja kolumnit podcasteista