Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Uutismajakka > Podcastit

Podcastit - Alivakuutussihteeri & Talousgurut

Finanssiala ry:llä on kaksi podcastia: Alivakuutussihteeri ja Talousgurut. Alivakuutussihteeri on tiukkaa asiaa vakuuttamisen maailmasta. Esko Kivisaari on Finanssiala ry:n varatoimitusjohtaja ja ohjelman vanhempi alivakuutussihteeri. Nuorempana alivakuutussihteerinä toimii Finanssiala ry:n asiantuntija Jussi Karhunen.

Talousgurut-podcastissa vuoden 2018 lukiolaisten Talousguru-kilpailun kärkikaksikko Tuukka Tuomikoski ja Väinö Tuovinen keskustelevat talouden maailmaa ravistelevista ilmiöistä.

Alivakuutussihteeri

Vakuutuksen merkitys riskien jakamisessa on maailmassa valtava, mutta harva oikeastaan pysähtyy koskaan sitä ajattelemaan. Mistä vakuuttamisessa on kysymys? Esko Kivisaaren ja Jussi Karhusen podcastissa käsitellään paitsi vakuutuksen filosofista luonnetta, myös vakuutusalan poliittisia kiistakysymyksiä.

 


Talousgurut


Nuoret talousgurut tuovat pölyttyneeseen talouskeskusteluun tuoretta näkökulmaa ja syväluotaavaa analyysiä. Tuukka Tuomikosken ja Väinö Tuovisen luotsaamassa podcastissa haastatellaan myös talousmaailman raskassarjalaisia - niitä kokeneempia talousguruja. Tuomikoski ja Tuovinen tuovat konkarigurujen näkemyksiin oman, raikkaan säväyksensä.

 

 Uutiset ja kolumnit Alivakuutussihteerin jaksoista