Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 FA SuomiAreenassa

​Antinkatu 5:n lavalla pohditaan, käykö käteinen maksuvälineenä vielä tulevaisuudessakin ja onko kryptoraha käypää valuuttaa vai suuri huijaus. Keskustelun toisessa osiossa paneudutaan euroon ja yhteisvastuun lisäämiseen pankkiunionissa.

Lue lisää SuomiAreena-sivultamme.

 Twitter

 Kolumni

Talous ei ansaitse loskaista imagoaan


Petra Uusikumpu 11.7.2019

Minkä parissa työskennellään, jos kyseessä on toimistoduuni, jossa jännittävintä on paperisilppurin käyttö? Missä täytetään Exceleitä ja raportteja kaiket päivät? Nämä suorat lainaukset kuvaavat nuorten näkemystä finanssialalla työskentelystä. Talous nähdään tylsänä, mikä johtuu pääasiassa tiedon puutteesta. Nuorten keskuudessa on yleisesti syntynyt itseään ruokkiva kierre: talouden loskainen imago ei juuri houkuta työntämään saappaitaan syvemmälle..

 ‭(Piilotettu)‬ Tuoreimmat uutiset

 

 

 Tilaa Finanssialan Uutismajakka

​Julkaisemme kahden viikon välein Finanssialan Uutismajakka -uutiskirjeen. Siihen on koottu tuoreimmat uutiset ja kannanotot finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

uutismajakka_banneri.jpg

 FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -vlogi käsittelee finanssialan monimutkaisia kiemuroita humoristisella tavalla. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen - mihin milloinkin!
Katso kaikki FA:lla on asiaa -videot

 Facebook

 Youtube