Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Brexit vaikuttaa myös pankki- ja vakuutusasiakkaisiin

Lähiaikoina selviää, millä ehdoilla ja aikataululla Britannian EU-ero toteutetaan, tai toteutuuko se lainkaan. Kova Brexit tarkoittaa, että britit eroavat EU:sta ilman erosopimusta ja siirtymäaikoja. Ilman niitä Britannia on omillaan 1. marraskuuta alkaen. Olemme koonneet sivuillemme kattavan tietopaketin, miten Brexit vaikuttaa finanssialaan. Lue lisää

 Twitter

 Kolumni

Rahoitusala taistelee hybridiuhkia vastaan

Mika Linna 14.9.2019

Yksi Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tavoitteista on vahvistaa kykyä torjua hybridiuhkia ja vastata niihin. Tavoite on kannatettava, ja rahoitusala on sitoutunut poikkeusolojen torjuntatoimiin yhteistyössä viranomaisten ja muiden elinkeinoelämän sektoreiden kanssa. EU:n valtiovarainministerit käsittelivät teemaa perjantaina Helsingissä epävirallisessa kokouksessaan.


 ‭(Piilotettu)‬ Tuoreimmat uutiset

 

 

 Tilaa Finanssialan Uutismajakka

​Julkaisemme kahden viikon välein Finanssialan Uutismajakka -uutiskirjeen. Siihen on koottu tuoreimmat uutiset ja kannanotot finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

uutismajakka_banneri.jpg

 FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -vlogi käsittelee finanssialan monimutkaisia kiemuroita humoristisella tavalla. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen - mihin milloinkin!
Katso kaikki FA:lla on asiaa -videot

 Facebook

 Youtube