Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vierailijakolumni

Osinkojen lähdevero aiheuttaisi korotuspainetta eläkemaksuihin tai leikkauksia eläkkeisiin

Jaakko Kiander, Ilmarinen 21.5.2019

​Hallitusneuvotteluissa on ollut esillä Sdp:n veropoliittiseen ohjelmaan sisältyvä ajatus osinkojen lähdeverosta. Vero kohdistuisi sellaisiin omistajatahoihin, jotka tällä hetkellä eivät maksa saamistaan osingoista veroa. Tällaisia ovat monet ulkomaiset sijoittajat, mutta myös kotimaiset yleishyödylliset yhteisöt, joita ovat säätiöt, yhdistykset ja työeläkelaitokset.

 Twitter

 ‭(Piilotettu)‬ Tuoreimmat uutiset

 

 

 Kolumni

Säätytalolla syytä arvioida uusien verojen vaikutuksia

Piia-Noora Kauppi 15.5.2019

​”Lobbaus kuuluu olennaisena osana avoimeen ja moniarvoiseen demokratiaan. Viisas päättäjä kuuntelee eri osapuolten näkemyksiä ja asiantuntemusta ennen päätöksentekoa", Finanssiala ry:n (FA) hallituksen puheenjohtaja Ari Kaperi totesi kesäjuhlissamme kesäkuussa 2017. FA oli silloin eturintamassa ehdottamassa rekisteriä, johon lobbausta ammattimaisesti harjoittavat järjestöt ja yritykset rekisteröityisivät. Nyt hallituksen muodostaja Antti Rinne on ilmoittanut, että lobbarirekisteri otetaan valmisteluun.

 Tutustu Kasvun eväät -kumppanuusohjelmaan

 ‭(Piilotettu)‬ Tilaa Finanssialan Uutismajakka

​Julkaisemme kahden viikon välein Finanssialan Uutismajakka -uutiskirjeen. Siihen on koottu tuoreimmat uutiset ja kannanotot finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

uutismajakka_banneri.jpg

 TUTUSTU FINANSSIALAN HALLITUSOHJELMATAVOITTEISIIN

 

 Facebook

 FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -vlogi käsittelee finanssialan monimutkaisia kiemuroita humoristisella tavalla. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen - mihin milloinkin!
Katso kaikki FA:lla on asiaa -videot

 ‭(Piilotettu)‬ Youtube