Antaisitko liikuntatietojasi vakuutusyhtiölle? Mitatuin mies näkee mahdollisuuksia

Antaisitko omia liikuntatietojasi vakuutusyhtiöiden käyttöön jos saisit siitä edestä halvemman vakuutuksen tai virtuaalisen elämäntapakonsultin? Suomen mitatuimmaksi mieheksi tituleeratulla Pekko Vehviläisellä on vuosien ajalta kokemusta oman kehonsa ja aktiivisuutensa mittaamisesta. FK:n videohaastattelussa Vehviläinen kertoo näkemyksistään mittaamisesta.

​Kaikkein kiihkeimmät mittausvuodet ovat Vehviläisellä jo takana päin. Nyt Vehviläinen pitää itsensä ajan tasalla erilaisten mittaussovellusten ja –laitteiden trendeistä ja poimii niiden joukosta parhaimmat. Hän mittaa itseään edelleen elääkseen terveellisemmin ja voidakseen paremmin.

Vehviläisen mielestä ihmisistä kerättävää tietoa voisi hyödyntää laajasti terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Samalla tarkka tieto mahdollistaisi myös ihmisille tarkemmin räätälöityjen palvelujen tarjoamisen.

Pekko Vehviläinen on keskustelemassa kuluttajan tietojen jakamisesta SuomiAreenassa Tuomas Enbusken talk show’ssa tiistaina 12.7. klo 10-11.15. Mukana keskustelussa on tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Carl Haglund ja Ilmarisen kehitysjohtaja Pekka Puustinen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.