Zaldo ja European Money Quiz

Zaldo on maksuton
talousoppimateriaali, jonka kautta
voi päästä edustamaan Suomea

Zaldo on verkkoalustalla zaldo.fi-osoitteessa toimiva talousoppimateriaali, jossa on räätälöityä sisältöä kullekin peruskoululuokalle aina neljännestä vuosiluokasta 9.-luokkaan saakka. Materiaali sopii erinomaisesti etäopetukseen.  Oppimateriaaliin kuuluu kullekin vuosiluokalle esimerkiksi kokeeksi sopiva verkossa tehtävä lopputesti. Materiaali on käyttäjilleen täysin maksuton.

Zaldon perusteella yksi luokka voittaa vuosittain edustusoikeuden eurooppalaisen talousosaamiskilpailu European Money Quizin finaaliin. Finaalissa luokkaa edustaa kaksi oppilasta.

Kaikille saatavilla olevan Zaldo-oppimateriaalin tarjoavat Finanssiala ry, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT ja FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta. Mukana rahoittamassa ovat olleet myös Sitra ja Pörssisäätiö.

European Money Quiz -finaaliin ottaa osaa yli 20 Euroopan maata. Finaalissa kunkin maan finaaliin päässeet kaksihenkiset joukkueet kisaavat toisiaan vastaan suorassa verkkolähetyksessä.

European Money Quiz -finaalia varten voi harjoitella vapaasti EBF:n verkkosivuilla ja käyttää kysymyspatteristoja apuna opetuksessa. European Money Quizin järjestää eurooppalaisten pankkien edunvalvontajärjestö EBF. Finanssiala ry on EBF:n jäsen.

Salli kaikki evästeet, jotta voit nähdä tämän sisällön.

Suodata

Aiheen kaikki sisällöt

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat