Teema: Kansankapitalismi

Kirkkailla neonväreillä teksti: Hyvän ja pahan päivän varalle kansankapitalismi. Euro-merkkejä.
  • Kansankapitalismi – hyvän ja pahan päivän varalle on Finanssiala ry:n viestinnällinen teemakampanja.
  • Julkaisemme kanavissamme säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä sisältöjä, joissa käsittelemme muun muassa rahastosijoittamista, vakuutussäästämistä ja eläkeikään varautumista. 

Säästäminen ja sijoittaminen ovat jokaisen ihmisen ulottuvilla – lähes jokaisesta on säästäjäksi, sijoittajaksi ja omistajaksi. Tähän ajatukseen nojaa Finanssiala ry:n kansankapitalismikampanja, joka kääntää katsetta kohti säästämistä ja sijoittamista. Näkemyksemme mukaan yksilön säästäminen parantaa yhteiskunnan kantokykyä kokonaisuudessaan. Näin ollen kansalaisen mahdollisuuksia säästää sijoittamalla on edistettävä.

Finanssialan palveluilla on suuri merkitys jokaisen kansalaisen elämään. Yksi finanssiyhtiöiden tehtävistä on mahdollistaa kaikille ihmisille vaurastuminen säästämällä ja sijoittamalla. Omaa varallisuuttaan voi kasvattaa sijoittamalla rahastoihin, vakuutuksiin, osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin tai muihin sijoitustuotteisiin. Finanssialan yhtiöt ovat niitä, jotka tarjoavat kuluttajille pääsyn markkinoille.

Tietoa suomalaisista sijoittajista ja säästäjistä sekä säännöllisen sijoittamisen voimasta

Olemme koonneet tälle sivulle erilaista infografiikkaa suomalaisista säästäjinä ja sijoittajina. Tältä sivulta löydät myös kaikki kansankapitalismikampanjassa julkaistut jutut.

Salli kaikki evästeet, jotta voit nähdä tämän sisällön.

Rahastosijoittaminen on helppo tapa päästä käsiksi hajautettuun sijoittamiseen ja erikoisille markkinoille. Tässä muutaman vuoden ikäisessä videossa vertaillaan suoraa osakesäästämistä ja rahastosijoittamista keskenään kalastusvertauksen avulla. Kalastatko sinä itse vai haetko mieluummin kalasi kauppiaalta?

Suodata

Aiheen kaikki sisällöt