Finanssialan etäTET

Finanssialan ovet auki
työelämään tutustujille

  • Finanssiala on mukana maailman suurimmassa etäTETissä yhdessä viiden muun toimialan kanssa. EtäTET on Talous ja nuoret TAT:n järjestämä tapahtuma nuorille, johon viime syksynä osallistui lähes 4 000 opiskelijaa, 98 eri koulusta.
  • Maailman suurin etäTET järjestetään 21.–25. marraskuuta 2022 ja siihen osallistuu 4896 nuorta, 213 oppilaitosta, 88 kuntaa ja 22 yritystä.
  • Finanssialan päivä on maanantaina 21.11.
  • Viikon tarkoituksena on tarjota omaa tulevaisuuttaan suunnitteleville nuorille mahdollisuus tutustua työelämään ja eri aloihin. Tapahtuma kannustaa nuoria tutustumaan omiin kiinnostuksenkohteisiinsa ja löytämään omia vahvuuksiaan.

EtäTET on etänä suoritettava opintoihin perus- ja toisella asteella kuuluva työharjoittelu, jossa oppilas pääsee asuinpaikastaan riippumatta osallistumaan huolellisesti rakennettuun työharjoitteluun.

Syksyn etä-TETviikon ohjelma on jaettu kuuden eri toimialan kesken. Finanssialan lisäksi vuoden 2022 etäTETissä nuoret pääsevät tutustumaan Paltan, MaRan, Kaupan liiton sekä Kemian- ja Energiateollisuuden toimialoihin.

Finanssialan yhtiöistä mukana ovat Varma, Ilmarinen, SEB, Danske Bank, Nordea, POP Pankki ja LähiTapiola. 

Salli kaikki evästeet, jotta voit nähdä tämän sisällön.

Suodata

Aiheen kaikki sisällöt

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat

Vaikuttaminen

Katja Repo

Kehitysjohtaja