Finanssialan etäTET

Finanssialan ovet auki
työelämään tutustujille

  • Finanssiala on mukana Maailman suurimmassa etäTETissä yhdessä viiden toimialan kanssa. EtäTET on Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämä tapahtuma nuorille, johon viime syksynä osallistui lähes 6 000 nuorta, 274 eri oppilaitoksesta.
  • Maailman suurin etäTET järjestetään 6.–10. marraskuuta 2023.
  • Finanssialan päivä on maanantaina 6.11.
  • Viikon tarkoituksena on tarjota omaa tulevaisuuttaan suunnitteleville nuorille mahdollisuus tutustua työelämään ja eri aloihin. Tapahtuma kannustaa nuoria tutustumaan omiin kiinnostuksenkohteisiinsa ja löytämään omia vahvuuksiaan.

EtäTET on etänä suoritettava opintoihin perus- ja toisella asteella kuuluva työharjoittelu, jossa oppilas pääsee asuinpaikastaan riippumatta osallistumaan huolellisesti rakennettuun työharjoitteluun.

Syksyn 2023 etäTET-viikon ohjelman toteuttamisesta vastaavat yhdessä NYTin kanssa kuusi toimialaliittoa. Finanssialan lisäksi etäTETissä nuoret pääsevät tutustumaan kaupan alaan, kemianalaan, energia-alaan, palvelualaan ja matkailu- ja ravintola-alaan.

Finanssialan yhtiöistä mukana ovat Danske Bank, Ilmarinen, LähiTapiola, Nordea, OP Ryhmä, POP Pankki, SEB, S-Pankki ja Varma.

Klikkaa yllä olevaa kuvaa suuremmaksi! Kuvan avattuasi voit suurentaa sitä.

Salli kaikki evästeet, jotta voit nähdä tämän sisällön.

Suodata

Aiheen kaikki sisällöt

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat

VAIKUTTAMINEN

Pirita Ruokonen

Yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuuspäällikkö