Bill Wirtanen kampanjoi Facebookissa suoraveloituksen päättymisestä

Finanssialan Keskusliiton virtuaalisella sähköisen laskutuksen
asiantuntijalla Bill Wirtasella alkaa tällä viikolla Facebookissa
kampanjaviikot, joiden aikana on tarkoitus jakaa tietoa Facebookin
käyttäjille suoraveloituksen päättymisestä. Kampanjan houkuttimena on
leikkimielinen ”Testaa, miten sähköinen olet” –testi, johon
osallistujien kesken arvotaan viikoittain sähköisiä elokuvalippuja sekä
pääpalkintona iPad.

​Vaikka testi on leikkimielinen, jaetaan sivuilla tiukkaa faktaa helposti sulatettavassa muodossa ja ihmisten kielellä. Itse e-laskuasiantuntija Wirtanen suhtautuu alkaviin kampanjaviikkoihin rauhallisesti. ”Kampanjaviikot kestävät koko toukokuun, ja suoraan sanoen toivon, että sivuille tulee ihan kunnolla suhinaa. Ensimmäiset kaksi viikkoa käyn lähettelemässä terveisiäni aina silloin tällöin kampanjassa mukana olevien yhteistyötahojen Facebook-seinillä. Mutta siis ihan perustyöllä tässä mennään eteenpäin, olenhan kuitenkin Suomen paras sähköisen maksamisen asiantuntija. Tarvittaessa sitten väännetään kysyjille rautalangasta”, Bill kertoo.

Wirtanen jatkaa Facebookissa päivystämistä myös kampanjaviikkojen jälkeen aina siihen asti, kunnes kotimainen suoraveloitus päättyy. ”Sinne asti tietoa jaetaan niin laskuttajille kuin kuluttajillekin. Tämä toukokuun kampanja on enemmän tällainen kevätpyrähdys – pitäähän sitä välistä vähän repäistä”, Wirtanen toteaa.

Bill Wirtasen tykkääjiin ja tukijoukkoihin kuuluvat Finanssialan Keskusliiton ja pankkien lisäksi If Vahinkovakuutusyhtiö, Suomen Yrittäjät, pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen kirjastoverkko HelMet, Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry sekä Ikäihmisten tietotekniikkayhdistys Enter. EETU, kuuden valtakunnallisen eläkeläisjärjestön yhteistyöelin, on nimennyt edustajakseen viestinnässä Mielenterveysseuran entisen pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Pirkko Lahden.

www.facebook.com/billwirtanen