FA onnittelee uutta hallitusta – New Yorkin Times Squarella

Finanssiala ry (FA) on kesäjuhliensa kunniaksi heijastanut maailman näyttävimmälle mainostaululle onnitteluviestin Antti Rinteen hallitukselle. New Yorkin Times Squaren mainostaulun näkee päivittäin noin 300 000 ihmistä. Hallitusta onnittelemassa on mukana myös Nasdaq Helsinki.

Times Squaren onnittelutekstissä suomalainen finanssiala tarjoaa hallitukselle yhteistyön kättä kansankapitalismin ja omistajuuden vahvistamiseksi.

”Molempia tarvitaan yhteisessä tehtävässämme: ihmisten vaurastuttamisessa ja kotitalouksien taloustilanteen parantamisessa”, julisti FA:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi Finanssialan kesäjuhlien avauspuheessaan.

Finanssiala on tyytyväinen, että hallitusohjelmaan on kirjattu esimerkiksi positiivisen luottotietorekisterin vieminen eteenpäin, talousosaamisen vahvistamista kaikissa ikäryhmissä sekä kotimaisen omistajuuden ohjelma.

”Suomalainen finanssiala haluaa tarjota osaamisensa näistä teemoista uuden hallituksen käyttöön”,

Finanssialan kesäjuhlat on tapahtuma FA:n tärkeimmille sidosryhmille. ohjelmassa on tänäkin vuonna lobbausmarkkinat, eli vapaasti kierrettävissä olevia pisteitä, joissa pääsee kuulemaan finanssialan kannalta ajankohtaisista aiheista ja suorittamaan pieniä tehtäviä.