Finanssiala jo kolmatta kertaa mukana etäTETissä – kaikille Suomen nuorille mahdollisuus tutustua finanssialaan

  • Finanssiala ry (FA) osallistuu etäTET-tapahtumaan jo kolmatta kertaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. 
  • Maailman suurin etäTET järjestetään tänä vuonna 21.–25.11.
  • Finanssiala ry saa kunnian aloittaa etäTET-viikon maanantaina 21. marraskuuta.

Viime syksynä järjestetyssä etäTETissä nuorilla oli finanssialan päivässä mahdollisuus laittaa chattiin finanssialaan liittyviä kysymyksiä, joihin Finanssiala ry:n asiantuntijat jälkikäteen vastasivat. Linkki kysymyksiä ja vastauksia -muotoiseen julkaisuun löytyy tämän uutisen lopusta.

Finanssiala ry (FA) osallistuu etäTET-tapahtumaan jo kolmatta kertaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Maailman suurin etäTET järjestetään tänä vuonna 21.–25.11. ja Finanssiala ry saa kunnian aloittaa etäTET-viikon maanantaina 21. marraskuuta. EtäTET on Talous ja nuoret TAT:n järjestämä tapahtuma nuorille, johon viime syksynä osallistui lähes 4 000 opiskelijaa, 98 eri koulusta. Finanssialan lisäksi vuoden 2022 etäTETissä nuoret pääsevät tutustumaan Paltan, MaRan, Kaupan liiton sekä Kemian- ja Energiateollisuuden toimialoihin.

Etäyhteyksin pidettävä tapahtuma mahdollistaa laajan osallistumisen maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Koemme, että on tärkeä tarjota kaikille Suomen nuorille mahdollisuus tutustua finanssialaan sen yhteiskunnallisesti keskeisen roolin vuoksi. Suurin osa ei huomaa sen olemassaoloa, mutta kaikki huomaisivat, jos sitä ei olisi. Finanssialalla on monenlaisia duuneja monenlaisille osaajille ja on tärkeää, että nuoret pääsevät etäTETin kautta näkemään alan tarjoamat laajat mahdollisuudet, sanoo FA:n kehitysjohtaja Katja Repo.

EtäTETtiin vuonna 2021 osallistuneen opiskelijan kommentti “Ennen mua ei kiinnostanut mikään, nyt mua kiinnostaa kaikki”, kuvaa hyvin etäTETin tärkeyttä ja sen keinoja avata silmät eri toimialojen monipuolisuudelle.

Kerromme syksyn lähestyessä FA:n sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla etäTET-päivän tarkemmasta sisällöstä, joten otathan meidät seurantaan.

Jäikö kysyttävää?

|

Ota yhteyttä aiheen asiantuntijaan

Vaikuttaminen

Katja Repo

Kehitysjohtaja