Finanssiala vei uudet jäsensivut myös mobiiliin

Finanssiala ry:n (FA) uudet LobbausLuotain-jäsensivut on avattu. FA:n jäsenyhtiöiden työntekijöille tarkoitetut sivut ovat osoitteessa https://jasensivut.finanssiala.fi . Sivut ovat nopeat ja helppokäyttöiset, ja niitä voi käyttää myös mobiilisti. Jäsensivuilla näkyvä edunvalvontauutisvirta on sellaista tietoa finanssialalta, mitä et muualta saa. Lisäksi LobbausLuotain-aamiaistilaisuuksien suorat verkkolähetykset ovat katsottavissa jäsensivujen etusivulla. Uutena käyttäjänä voit rekisteröityä jäsensivuille täältä .

Lobbausluotain-jäsensivujemme etusivulla ovat uutisten lisäksi ne toimielimet ja hanketyötilat, joihin kullakin käyttäjällä on oikeudet. Kaikilla sivuston käyttäjillä on oikeus tarkastella kaikkien edunvalvontahankkeiden yleisiä osioita, mutta hankkeiden ja kannanmuodostustoimielinten työtiloihin pääsevät vain niiden jäsenet.

Hankkeiden kaikille jäsensivujen käyttäjille näkyvät uutiset kootaan kahden viikon välein lähetettävään LobbausLuotain-jäsenkirjeeseen. Jäsenkirjeen voi tilata etusivun kautta. Parin viikon kuluttua hankeuutisia voi seurata vielä tiiviimmin. Sivuille on tulossa toiminto, jonka kautta hankesihteeri voi lähettää yksittäisessä hankkeessa mukana oleville tietoa tuoreimmista uutisista myös sähköpostitse.

Materiaalipankissa on muun muassa edunvalvontamateriaaliksi soveltuvaa infografiikkaa ja tilastotietoja, joita voi vapaasti käyttää esityksissä. Materiaalipankista löytyy myös kokonaisia valmiita esityksiä esimerkiksi vakuutuslääkärijärjestelmästä. Lisäksi materiaalipankissa on erilaisia julkaisuja ja selvityksiä, jotka on tarkoitettu vain Finanssiala ry:n jäsenyhtiöiden työntekijöille.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekisteröitymisestä tai kohtaat ongelmia sisäänkirjautumisessa, ota yhteyttä osoitteeseen verkkopalvelut@finanssiala.fi.