Finanssialalle.fi on avattu – lähde uudelle uralle

Uusi sivusto yhdistää koulutuksen, osaamisen ja kehittymisen sekä tuo yhteen oppilaitokset ja työelämän. Sivusto lla esitellään laaja skaala finanssialan työtehtäviä sijoitusneuvojasta vakuutusmatemaatikkoon. Lisäksi sivustolla on koottu koulutuspolkuja, joilta finanssialalle suuntaudutaan sekä alan o maa koulutustarjontaa . Uusi sivusto on avattu osoitteessa www.finanssialalle.fi .

Finanssialalla työskentelee runsaasti eri koulutustaustaisia ammattilaisia. Uusi sivusto esittelee sekä tyypillisimpiä että ei-niin-stereotyyppisiä toimenkuvia, joita ala tarvitsee.

”Finanssiala on houkutteleva työnantaja. Tiivis yhteistyö alan yritysten välillä takaa parhaan mahdollisen opetustarjonnan”, toteaa Vaasan yliopiston laskentatoimen ja rahoituksen professori Panu Kalmi.

Opiskelijat töihin!

Verkkosivuston sisältö elää ja kehittyy edelleen. Tämän vuoden aikana Laurea ammattikorkeakoulun opiskelijat luovat sivustolle muun muassa Instagram-sisältöä ja blogijulkaisuja.

”Haimme projektiin siksi, että olemme kiinnostuneita finanssialasta ja toivomme työllistyvämme alalle. Samalla saamme hyvän käsityksen siitä, millaisia eri uramahdollisuuksia ala tarjoaa”, kertovat Martha Koivukangas ja Janita Bergbom.

Tutustu uuteen Finanssialalle.fi-sivustoon osoitteessa www.finanssialalle.fi ja anna palautetta osoitteeseen viestinta@finanssiala.fi.

Finanssialalle-sivusto on luotu yhteistyössä finanssiyritysten ja oppilaitosten verkoston Finanssiakatemian kanssa. Perho liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi toteaa, että Finanssiakatemian tärkein tehtävä on välittää työnantajien ääni ja tuki oppilaitoksille.

”Tämä mahdollistaa parhaan palvelun sekä alalle tuleville, että jo alalla oleville”, Ojajärvi kiteyttää.