Finanssialan Keskusliitto ja Palta jatkavat työmarkkinayhteistyötä

Finanssialan Keskusliitto (FK) ja Palvelualojen työnantajat Palta jatkavat työmarkkinayhteistyötä. FK ja PALTA aloittivat yhteistyön vuoden 2015 alusta.

”Haluamme jatkaa hyvin sujunutta työmarkkinayhteistyötä, koska siitä ovat hyötyneet molemmat osapuolet. Liittojen välinen työmarkkinayhteistyö on tarjonnut mahdollisuuden parhaiden käytänteiden hyödyntämiseen ja toiminnan kehittämiseen”, FK:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi ja Paltan toimitusjohtaja Riitta Varpe korostavat.

Palta on tarjonnut työmarkkinatoimintaan erikoistuneena liittona laadukkaat ja laajat resurssit finanssialan työmarkkinaedunvalvontaan. FA on tuonut yhteistyöhön finanssialan edunvalvontaosaamisen sekä tarvittavaa toimintaympäristötietoutta.

Paltan varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto vastaa finanssialan työmarkkinajohtajan tehtävistä. Aarto johtaa Paltan työmarkkinayksikköä, joka vastaa runsaasta 140 työehtosopimuksesta. Finanssialalla on sekä rahoitus- ja vakuutusalan työehtosopimukset. Liittojen yhteistyöllä ei ole vaikutusta liittojen jäsenyyteen ja toimintaan Elinkeinoelämän Keskusliitossa.

Lisätietoja

FK:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, puh. 020 7934210
PALTAn toimitusjohtaja Riitta Varpe, puh.​ 040 5345 353