FK SuomiAreenalla: Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku?

Finanssialan Keskusliitto (FK) osallistuu heinäkuussa SuomiAreena-keskustelutapahtumaan. Tänä vuonna SuomiAreenan teemana on asuminen ja ympäristö, ja FK tuo tähän kesän vilkkaimpaan keskusteluun oman näkökulmansa. Järjestämme 16. heinäkuuta keskustelutilaisuuden otsikolla Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku?

Paneelikeskustelumme aiheena on sään ääri-ilmiöt, infran haavoittuvuus ja varautumiseen liittyvät teemat. Paneelissa pyritään selvittämään, että kenen vastuulla on häiriöttömän yhteiskunnan pyörittäminen, ja kuka maksaa kustannukset kun myrsky iskee tai tulva hukuttaa kadut. Miten ilmastonmuutos huomioidaan esimerkiksi kaupunkien tai sähköyhtiöiden varautumisessa?

SuomiAreena -pihalla järjestettävässä keskustelussa ovat mukana tietokirjailija Risto Isomäki, Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas, Porin kaupungin tekninen apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus sekä varatoimitusjohtaja Esko Kivisaari FK:sta. Sähköyhtiön edustajan nimi kerrotaan myöhemmin. Tilaisuuden juontaa Tuomas Enbuske.

Tilaisuus on kaikille avoin ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

Ennätyksellisen laaja SuomiAreena

SuomiAreena on kahdeksanpäiväinen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään Pori Jazzien yhteydessä Porissa 12.–19.7.2014. Yhdeksättä kertaa toteutettavan tapahtuman pääteemana on tänä vuonna asuminen ja ympäristö. Pelkästään tämän teeman alla käydään yli 40 keskustelua, joissa puhutaan muun muassa siitä kuka saa asua ja missä, mitä on onnellisuus asumisessa ja mistä tulevaisuuden koti on tehty.

SuomiAreenan pääjärjestäjinä ovat MTV ja Porin kaupunki, järjestäjätahoja on kaikkiaan pitkälti toistasataa. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelman kokonaisuudessaan löydät SuomiAreenan nettisivuilta.

Finanssialan Keskusliitto
Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku?
Aika: 16.7.2014 kello 14-15.15
Paikka: SuomiAreena -piha, Antinkatu 2, Pori