Haemme talous- ja hallintopäällikköä

Finanssiala ry hakee talous- ja hallintopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävinä on muun muassa budjetointi, seuranta ja raportointi sekä assistenttien ja HR-päällikön lähiesimiehenä toimiminen.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät mukavassa työyhteisössä, hyvät työsuhde-edut ja edistykselliset työvälineet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Tehtäväalue on laaja ja monipuolinen ja koostuu muun muassa seuraavista alueista:

  • budjetointi, seuranta ja raportointi
  • talouden päivittäisrutiinit yhteistyössä ulkoistuskumppanin kanssa
  • sisäisten hallintopalveluiden prosessien kehittäminen, yhteistyö ulkoisten palvelutoimittajien kanssa sekä niihin liittyvät sopimukset
  • toimitila-asiat ja yhteistyö kiinteistön eri toimijoiden kanssa
  • yhteistyö HR-päällikön kanssa henkilöstöasioissa
  • toimit myös assistenttien ja HR-päällikön lähiesimiehenä

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista ja useamman vuoden kokemusta taloushallinnon ja hallinnon tehtävistä, myös esimiestehtävissä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja ja intoa ottaa vastaan monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Toimiston työkieli on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös jonkin verran englannin kielen taitoa. Työskentely MS Officen työkaluilla on sinulle tuttua.

Meille kehittyminen ja edelläkävijyys on tärkeää. Meillä pääset työskentelemään työyhteisössä, jonka työtyytyväisyys on tutkitusti huippulukemissa. Henkilöstöstämme 93 % suosittelee tuoreimman työtyytyväisyyskyselyn mukaan FA:ta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Taina Ahvenjärvi 6.11.2019 klo 16.30 – 17.00 sekä 12.11.2019 klo 15.30 – 16.30 sekä MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si MPS:n rekrytointipalvelussa 15.11.2019 mennessä.