Haemme visuaalisen verkkoviestinnän tekijää

Finanssiala ry hakee visuaalisen verkkoviestinnän tekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää yhden Suomen vaikutusvaltaisimman etujärjestön visuaalista ilmaisua kokonaan uudelle tasolle. Pestissä pääsee työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien aiheiden parissa yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tehtävään valitulta odotetaan uusia oivalluksia ja ymmärrystä finanssialan edunvalvontatyötä tukevaan viestintään. Avaat konkreettisella tavalla finanssialan toimijoiden roolia ja vaikuttavuutta kasvun ja hyvinvoinnin rakentajana.

  • Tunnet hyvin digitaaliset kanavat ja sinulla on ymmärrystä verkkopalvelujen kehittämisestä.
  • Hallitset verkkosivujen sekä erilaisten materiaalien graafisen suunnittelun.
  • Osaat hakea avoimen datan lähteitä sekä hyödyntää niitä.
  • Luot datasta tarinan kuvin ja tekstein ja nostat siinä olennaisen esiin.
  • Käytät sujuvasti infografiikan luomisen työkaluja ja osaat visualisoida niillä sisältöä. Tunnet tilastokuvioiden tyypit, rakenteet ja käytön sekä osaat tuottaa perustason tilastografiikkaa.

Odotamme, että olet vuorovaikutteinen tiimityöskentelijä, joka osaa tarttua asioihin itsenäisesti. Luonnollisesti sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli ja tulet hyvin toimeen englannilla. Edellytyksenä on kokemusta viestinnän tehtävistä ja mielellään soveltuva korkeakoulututkinto.

Meille kehittyminen ja edelläkävijyys on tärkeää. Meillä pääset työskentelemään työyhteisössä, jonka työtyytyväisyys on tutkitusti huippulukemissa. Henkilöstöstämme 93 prosenttia suosittelee tuoreimman työtyytyväisyyskyselyn mukaan FA:ta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomo Yli-Huttula 1.11. klo 12 – 13.30 ja 14.11. klo 10-11.30 puh. 040 652 9118 sekä MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si MPS:n rekrytointipalvelussa 15.11.2019 mennessä. Liitä mukaan esimerkkityösi vaikuttavasta visualisoinnista.