Kesän työt finanssialalle haetaan nyt – paikat näkyvillä Finanssialalle.fi-sivulla

Kesätyöt kiikarissa? Kuva: Shutterstock.com

Finanssiala työllistää tulevana kesänä runsaasti nuoria kesätyöntekijöitä koronasta huolimatta. Monessa yhtiössä myös kesätyöntekijät pääsevät osaksi monipuolisia etätyökäytäntöjä. Alan avoimet kesätyöt kootaan näkyville Finanssialalle.fi-sivustolle.

​Viime kesänä korona rokotti monen toimialan kesätyöpaikkojen määrää. Elinkeinoelämä on haastanut suomalaiset työnantajat tarjoamaan tulevana kesänä nuorille töitä hankalasta tilanteesta huolimatta.

”Finanssiala on mukana tarjoamassa kesätöitä muun elinkeinoelämän rintamassa. Finanssialan töissä on paljon asiantuntijatöitä, joissa etätyön tekeminen on mahdollista. Viime kesänä useassa yhtiössä saatiin hyviä kokemuksia kesätöiden teosta hybridimallilla eli osittain etänä ja osin paikan päällä”, Finanssiala ry:n kehitysjohtaja Katja Repo sanoo.

Finanssialan avoimia kesätyöpaikkoja ja kokemuksia kesätöiden teosta on koottu alan yhteiselle Finanssialalle.fi-sivustolle. Sivustolla on kaksi listausta, joista toinen poimii alan kesätyöpaikat ja toinen muut alan avoimet työpaikat.

Listauksiin nousevat kaikki sellaiset finanssialan työpaikat, jotka on julkaistu Oikotiellä. Kaikki finanssiyhtiöt eivät käytä Oikotietä ilmoittaessaan työpaikoistaan. Kattavimman kuvan tilanteesta saa tutustumalla suoraan yhtiöiden rekrytointisivuihin.