Kurkista finanssialan oppilaitosten arkeen –oppilaitokset ottavat finanssialalle-Instagramin haltuun

Alkuvuoden 2023 aikana Finanssiakatemia-yhteistyöverkostossa mukana olevat oppilaitokset ottavat finanssialalle-Instagramin haltuunsa. Tulevien viikkojen aikana päästään kurkistamaan finanssialan opetusta tarjoavien oppilaitosten arkeen niin opiskelijoiden kuin oppilaitosten muun henkilökunnan silmin. Samalla kuullaan muun muassa, millaista finanssialaan liittyvää opintotarjontaa oppilaitoksilla on, miten alalle voi hakea ja millaista on opiskelu.

”Finanssiakatemiassa mukana olevien finanssialan yhtiöiden kesätyöntekijät ovat perinteisesti ottaneet finanssialalle-Instagramin haltuun kesäisin, joten on todella hienoa, että nyt monipuoliseen finanssialaan kurkistetaan myös oppilaitosten näkökulmasta”, sanoo yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Emilia Peikola Finanssiala ry:stä. 

Alkuvuodesta päästään kurkistamaan Turun yliopiston, Helsinki Business Collegen, Tampereen yliopiston, Vaasan yliopiston sekä Haaga-Helian finanssialan opetusta tarjoavien opintosuuntien sisältöihin ja alaa opiskelevien arkeen. Ensimmäisen oppilaitoksen matkaan voit hypätä jo ensi maanantaista 16.1. alkaen.

Otathan siis finanssialalle-Instagramin seurantaan ja vinkkaat tilistä myös kaverille!

Finanssiakatemia on vuonna 2016 perustettu yhteistyöverkosto, joka yhdistää alan työnantajat ja oppilaitokset. Tavoitteena on lisätä ja vahvistaa finanssialan yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä siten, että finanssialan tarpeet huomioidaan oppilaitosten opetuksessa. Tavoitteena on myös kehittää alan työnantajakuvaa.

Jäikö kysyttävää?

|

Ota yhteyttä aiheen asiantuntijaan