Rajakangas Hyvinvointialan liiton johtoon

Finanssialan Keskusliiton (FK) hyvinvoinnin rahoituksen kärkiagendan vetäjä, johtaja Ulla-Maija Rajakangas siirtyy Hyvinvointialan liiton toimitusjohtajaksi 1. joulukuuta 2016 alkaen.

​Ulla-Maija Rajakankaan siirtyminen hyvinvointialan yritysten uuden työnantajaliiton johtoon on FK:n toimitusjohtajan Piia-Noora Kaupin mielestä hieno jatkumo hänen uralleen suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan uudistajana.

”Rajakankaan lähtö on FK:lle menetys, mutta tärkeätä on, että hän jatkaa työtä suomalaisen elinkeinoelämän palveluksessa. Laajalti verkottunut ja viime vaalikaudella sosiaali- ja terveysministeriössä poliittisena valtiosihteerinä toiminut Rajakangas on erinomainen valinta Hyvinvointialan liiton toimitusjohtajaksi”, Kauppi kehuu.

Rajakangas ottaa uuden tehtävän innostuneena vastaan. ”Haluan vahvasti ja aktiivisesti olla rakentamassa uudenlaista sosiaali- ja terveyspalvelujen rakennetta. Haluan tuoda julkisessa keskustelussa esille yksityisten toimijoiden osaamisen ja näkökulman”, Rajakangas korostaa.

Hän uskoo, että yhteistyö finanssi- ja hyvinvointialan kanssa tulee olemaan hedelmällistä ja tuloksellista. ”Me tarvitsemme jatkossa entistä enemmän julkisen ja yksityisen puolen uudenlaista yhteistyötä hyvinvointipalvelujen tuottamisessa sekä rahoittamisessa”, Rajakangas korostaa.