Talous tutuksi opettajille – seuraa koulutusta suorana perjantaina 4.9. kello 9 alkaen

Perjantain seminaarissa perehdytään talousosaamisen PISA-tutkimuksen tuloksiin ja siitä vedettäviin johtopäätöksiin sekä konkreettisiin vinkkeihin koulujen yrittäjyyskasvatukseen. Talous tutuksi -kiertue toteutetaan kahtena etänä seurattavana aamupäiväseminaarina. Jälkimmäinen järjestetään torstaina 10.9.

Koulutukset on suunniteltu erityisesti historian ja yhteiskuntaopin ja matematiikan opettajille, kotitalous- ja luokanopettajille, rehtoreille, opoille ja opettajiksi opiskeleville. Koulutus sopii opettajille niin ala- ja yläkouluissa kuin lukioissa. Koulutusta voivat vapaasti seurata myös muut kuin opettajat. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista tai taustatietoja.

Tilaisuudet striimataan sekä YouTubessa että Teamsissa. Teams-osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, mutta mahdollistaa kysymysten esittämisen ja kommentoinnin reaaliajassa. Ensi viikon koulutukseen ilmoittautuminen on vielä auki. Ilmoittautuneille lähetämme myös muun muassa seminaarin esitysmateriaalit ja keräämme palautetta.

Ilmoittautuminen Talous tutuksi -koulutuksen osaan 2: Koronan isku talouteen – ja kryptovaluutat 10.9.2020 klo 9.00-11.00

Koulutuksia järjestävät yhdessä Finanssiala ry:n lisäksi Talous ja nuoret TAT, Suomen Pankki, Pörssisäätiö sekä Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto ja Opetushallitus.

Seuraa 4.9. tilaisuutta tästä

Salli kaikki evästeet, jotta voit nähdä tämän sisällön.

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat