Talousguru: Panostan tietotekniikan opiskeluun työelämää varten

Talousguru Maija Löyskä kertoo FK:n videohaastattelussa panostavansa tietotekniikkataitojen opiskeluun, jotta pärjäisi hyvin tulevaisuuden työelämässä. Löyskä kommentoi työelämän muuttumista myös SuomiAreenassa. Tuomas Enbusken Digi toi, digi vei -talk show'ssa pohditaan, miten digitalisaatio vaikuttaa työelämään.

Katso lukiolaisten talousguruvoittajan tiivis videohaastattelu kokonaisuudessaan.

Tuomas Enbusken talk show’ssa käydään kolme keskustelua, joita sitoo yhteen digitalisaation ja robotisaation tuomat muutokset. Työelämän muuttumisen lisäksi käsittelyssä on robottiautojen tuomat muutokset liikenteeseen ja ihmisistä kerättävän asiakastiedon eli big datan hyödyntäminen ja siihen liittyvät mielipiteet.

Keskustelemassa on muun muassa liikenneministeri Anne Berner, tulevaisuustutkija Ilkka Halava ja Suomen mitatuin mies, itsensä mittaamiseen erikoistunut Pekko Vehviläinen.

Kaikkien keskustelujen kommentaattoreina on talousguru Maija Löyskä ja Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi. Talk show pidetään tiistaina 12.7. klo 10-11.15 Antinkatu 5:ssä. Paikalla on kahvitarjoilu klo 9.30 lähtien.