Talousguru-webinaari: Kun kotoa muuttaa, on mietittävä muutakin kuin bileitä

Talousgurun Kotoa omilleen -webinaari 20.5. klo 9

Vaikka Talousguru-kilpailua ei tänä keväänä pystytty järjestämään, on lukiolaisille toukokuun lopussa tarjolla rautaisannos tietoa oman talouden hallinnasta ja omilleen muutosta. Webinaari on vapaasti katseltavissa, ja sen sisältö on hyödyllinen jokaiselle itsenäiseen elämään tähyävälle nuorelle.

Talousguru-webinaaria voi seurata suorana torstaina 20.5. klo 9.00–9.45. Webinaariin voi hypätä suoraan Teamsin kautta, jonka kautta voi myös esittää kysymyksiä. Webinaaria voi seurata myös Youtuben kautta – tuolloin kommentointimahdollisuutta ei ole.

Talousguru-webinaari 20.5. Kotoa omilleen – Ikuinen käty?

Kun kotoa muuttaa pois, on mietittävä muutakin kuin biletystä

  • 9.00–9.10 Kaksi Talousguru-finalistia haastattelussa – mitä kilpailusta jäi käteen?
    Viime vuoden finalisti Teresa Paatero ja Hong Kongin yliopistossa opiskeleva vuoden 2017 finalisti Daniel Backström.
  • 9.10–9.35 Kotoa muuttavan nuoren oma talous – mikä kaikki otettava huomioon?
    Tuomariston jäsen, Säästöpankin pääekonomisti Henna Mikkonen antaa rautaisannoksen kaikille lukiolaisille, joilla kotoa muutto on lähivuosina ajankohtainen.
  • 9.35–9.45 Tuomarin vinkit ensi vuoteen
    Tuomariston jäsen, Handelsbankenin pääekonomisti Timo Hirvonen kertoo, mihin talouden opiskelussa lukiossa kannattaa kiinnittää huomiota – ja miten Talousgurussa voi pärjätä.

Samaan aikaan käynnistyy myös lukioiden ilmoittautuminen vuoden 2022 Talousguruun. Alkukilpailu pidetään kaikissa lukioissa ylioppilaskirjoitusten tapaan 12.1.2022.

”Peruuntuneen kilpailun tilalla päätimme tarjota hyödyllisen annoksen jokaiselle kotoa muuttavalle nuorelle. Samalla saa myös muutaman vinkin ensi vuoden kilpailuun vanhoilta finalisteilta ja kilpailun tuomarilta!”

JUSSI KARHUNEN, asiantuntija, talousosaaminen ja viestintä

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat