Testaa finanssialan osaamisesi uudistetulla Finanssialan perusteet -verkkokurssilla

Tiedätkö sinä, mitä lyhenteet SEPA, TyEL ja YEL tarkoittavat? Onko joukkokirjalainan ja indeksilainan välinen ero tuttu juttu? Osaatko kertoa, kuka tarvitsee keskeytysvakuutuksen?

​Vastaukset näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin asioihin löydät uudistetulta ”Finanssialan perusteet” -verkkokurssilta. Finanssialan perusteet on Finanssialan Keskusliiton ja sen jäsenyhtiöiden yhteisvoimin tuottama online-kurssi, joka on tehty rahoitus- ja vakuutusalan ammattitutkinnon oppimateriaaliksi.

Oppimateriaalissa on kattavat osiot mm. maksamiseen liittyvistä palveluista, sijoittamisesta, säästämisestä, vakuuttamisesta ja eläkeasioista. Osioita voi opiskella haluamassaan järjestyksessä. Osioiden välissä ohjelma testaa käyttäjänsä tietämyksen pistokoekysymyksillä. Hankalat asiat voi kerrata välittömästi. Kertausta helpottaa jokaisen osion lopusta löytyvä tiivis yhteenveto ja sanasto.

Kaikille avoimesta online-kurssista on hyötyä finanssialan opintoja suunniteleville, alaa jo opiskeleville sekä jokaiselle, joka tahtoo kehittää oman taloutensa hallintaa. Aineisto sopii hyvin myös alan uusien työntekijöiden perehdytykseen. Sitä käytetään myös merkonomi- ja tradenomikoulutuksessa.

Lisätietoja:
Tutkimuspäällikkö Tarja Kallonen, puh. 020 793 4261