#Tubetatonni-kisan voitto sketseillä Pariisiin

Ensimmäistä kertaa järjestetyn #Tubetatonni-kisan voittaja on Pariisissa opiskeleva Anniina Ruonala. Voittajatyössä käsiteltiin vitsikkäällä tavalla sitä, miten rahankäyttöä oli opittu tyhmyyksiä tekemällä ja vanhemmilta. Lisäksi vlogissa kuvailtiin, miten sijoittamaan lähdettiin suurin odotuksin – tuloksena rahat pastapakettiin.

Voittajatyössä nimeltä ”Rahankäyttö” oli reilusti huumoria!

Voittaja palkittiin tuhannen euron rahapalkinnolla. Kunniamaininnalla palkittiin Suvi Halinen ja Iita Herranen, joiden töissä oli aitoa ja hienoa pohdintaa omasta rahankäytöstä. Kaikki kolme palkittua saavat palkinnoksi Helsingin Sanomien digitilauksen.

#Tubetatonni-kisassa piti kuvailla arkista rahankäyttöä nuoren näkökulmasta ja sitä, mistä on oppinut taloustaitoja. Kilpailu käytiin alkuvuoden aikana ja oli avoin kaikille yli 15-vuotiaille nuorille elämäntilanteeseen katsomatta.

Kilpailutöitä tuli reilut parikymmentä. Kaikki työt ovat nähtävissä osoitteessa talousguru.net. Kilpailutöistä koostettiin kahden minuutin mittainen koostevideo, joka on nähtävissä alla.

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat