“Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku?” – Panelistiesittelyssä Esko Kivisaari

Finanssialan Keskusliiton Porin SuomiAreenassa järjestämän keskustelutilaisuuden ”Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku?” panelistit esitellään videosarjassa. Ensimmäisenä vuorossa on FK:n varatoimitusjohtaja Esko Kivisaari. Hän vaatii sään ääri-ilmiöihin varautumisessa selkeää vastuunjakoa yhteiskunnan ja yksilön välillä.

​Paneelikeskustelumme aiheena ovat sään ääri-ilmiöt, infran haavoittuvuus ja varautumiseen liittyvät teemat. Paneelissa pyritään selvittämään, kenen vastuulla on häiriöttömän yhteiskunnan pyörittäminen ja kuka maksaa kustannukset, kun myrsky iskee tai tulva hukuttaa kadut. Miten ilmastonmuutos huomioidaan esimerkiksi kaupunkien tai sähköyhtiöiden varautumisessa?

Videoilla esitellään panelistit ja haastatellaan heitä näkökulmista, joita he aikovat tuoda keskusteluun. Esko Kivisaari tuo heinäkuiseen paneeliin vakuutusalan näkökulmaa.

SuomiAreena-pihalla osoitteessa Antinkatu 2 keskiviikkona 16.7. klo 14.15 järjestettävässä keskustelussa ovat Kivisaaren lisäksi mukana tietokirjailija Risto Isomäki, Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas sekä Porin kaupungin tekninen apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus. Tilaisuuden juontaa Tuomas Enbuske.

Tilaisuus on kaikille avoin ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.