FA:n uusilla sivuilla uutiset jatkavat pääroolissa – mutta nyt asiat löytyvät entistä helpommin

Finanssiala ry:n julkiset verkkosivut osoitteessa finanssiala.fi päivittyivät uuteen muotoon. Suurimmat muutokset liittyvät asioiden uuteen ryhmittelyyn ja finanssialan merkityksen entistä parempaan esilletuontiin.

FA:sta on vuosien varrella tullut vahva finanssialan uutiskanava. Sisältöä on FA:n verkkosivulla paljon ja laajalti, joten lukijoidemme palvelun parantamiseksi uusilla verkkosivuilla asiat on järjestetty selkeiksi kokonaisuuksiksi.

”Laajaa toimialaa edustavana edunvalvontajärjestönä meillä on runsaasti teemoja, joista meidän on tärkeä tuoda asiantuntemuksemme ja näkemyksemme julkiseen keskusteluun ja lainsäädännön valmisteluun. Uusilla verkkosivuilla toimialan edunvalvontaan liittyvät teemat löytyvät ryhmiteltyinä omiksi sivukokonaisuuksiksi, joiden kautta jonkin tietyn asian kehittymistä voi seurata entistä helpommin”, kertoo sivuston sisältöä suunnitellut FA:n viestinnän asiantuntija Jussi Karhunen. ​

”Tehtävämme on olla mieltä meitä koskevista asioista. Uusilla sivuilla väännämme rautalangasta, mitä mieltä suomalainen finanssiala on.”

JUSSI KARHUNEN, viestinnän asiantuntija

Tällaisesta esimerkiksi käy kestävään rahoitukseen liittyvät asiat tai vaikkapa positiiviseen luottotietorekisteriin liittyvät uutiset, lausunnot ja tutkimukset. Teknisemmästä puolesta esimerkiksi voidaan nostaa EU:n pankkiunioniin liittyvät uutiset ja lausunnot.

”Mikäli etsii, millaisia lausuntoja tai näkemyksiä FA on esittänyt pankkiunioniin liittyen, löytyy se uusituilta verkkosivuilta vanhoja paremmin”, Karhunen sanoo.

Uusilla verkkosivuilla tuodaan myös esille, millainen rooli finanssiyhtiöillä on yhteiskunnassa. Alan merkityksen ymmärtäminen on keskeistä, jotta erilaisten alaa koskevien lakien tai muiden muutosten vaikutukset tavallisen ihmisen elämään käyvät selviksi.

Kaipaamme tietenkin palautetta ja näkemyksiä uusituista sivuistamme. Mikäli sellaista tulee mieleen tai sinulla on kehitysidea, lähetä sähköpostia osoitteeseen viestinta@finanssiala.fi.

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat