FA:ta lähes 13 vuotta luotsannut Piia-Noora Kauppi siirtyy konsulttiyhtiö Odgers Berndtsonille

Piia-Noora Kauppi ehti työskennellä Finanssiala ry:n toimitusjohtajana lähes 13 vuotta. Kuva: Emmi Korhonen / Lehtikuva
  • Finanssiala ry:n (FA) toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi siirtyy vuoden 2023 alussa konsulttiyritys Odgers Berndtsonille osakkaaksi.
  • Kauppi ilmoitti jo elokuussa jättävänsä tehtävänsä FA:ssa.
  • Hän ehti työskennellä Finanssiala ry:ssä lähes 13 vuotta.

Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi siirtyy tammikuussa 2023 osakkaaksi Odgers Berndtsonille. Odgers Berndtson on ylemmän johdon suorahakuun ja johtamisen konsultointiin keskittynyt kansainvälinen yritys. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 1990. Kaupin tehtävänä on auttaa yrityksiä ja organisaatioita löytämään parhaat osaajat erityisesti johtoryhmätason tehtäviin ja hallituksiin.

”Piia-Noora edustaa parasta mahdollista kyvykkyyttä ja hänellä on vahva kansainvälinen työkokemus ja juuri siksi halusimme kutsua hänet osakkaaksi”, hehkuttaa Odgers Berndtsonin toimitusjohtaja Kester Scrope yhtiön tiedotteessa.

”Olen oppinut työssäni eri asiantuntijaorganisaatioissa, että ihmiset ja heidän toimintansa ratkaisevat organisaation menestyksen. Haluan käyttää työurallani karttunutta monipuolista kokemusta parantaakseni organisaatioiden mahdollisuutta saada oikeat ihmiset oikeille paikoille”, Kauppi toteaa samassa tiedotteessa.

Kauppi ilmoitti 18. elokuuta jättävänsä Finanssiala ry:n toimitusjohtajan tehtävän, jossa hän ehti olla lähes 13 vuotta.

”Nyt on aika siirtyä työuralla uudelle polulle. Tämä on upea tehtävä, jota olen hoitanut antaumuksella ja suurella sydämellä. Tehtävän hoitaminen ei olisi onnistunut ilman koko FA:n henkilöstön asiantuntemusta ja yhtenäistä jäsenistöä. FA on arvostettu finanssialan asiantuntija ja hyödyllinen yhteistyökumppani. Tämä FA:n sidosryhmätutkimuksen tulos kumpuaa asiantuntijoidemme monipuolisesta ja vahvasta osaamisesta”, Kauppi sanoi elokuussa.