Finanssialan kesätyöpaikkoja nyt kootusti Finanssialalle.fi-sivustolla

Kiikaroitko kesätöitä? Finanssialalle.fi tarjoaa kätevän listauksen! Kuva: Shutterstock.com

Finanssialan kesätyöpaikkojen haku on nyt kuumimmillaan. Finanssialalle.fi-sivusto kerää nyt yhteen paikkaan  sellaiset alan kesätyöpaikat, jotka on julkaistu  Oikotiellä .  Finanssiala on toimialana mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, johon mukaan liittyneet yritykset saavat kesätyöilmoituksensa Oikotielle.  

Kaikki finanssiyhtiöt eivät käytä Oikotietä ilmoittaessaan kesätyöpaikoistaan. Kattavimman kuvan tilanteesta saa, kun tutustuu suoraan yhtiöiden omiin rekrytointisivuihin. Niistä on koottu niin ikään kattava luettelo Finanssialalle.fi-sivustolle. Sivustolle on myös koottu alalla kesätöissä olleiden kokemuksia ja tarinoita sekä vinkkejä hakijoille.

Ei vain kesätöitä – sisältöä finanssityöntekijöillekin


Sivustolla on jo aiemmin listattu kaikki Oikotiellä ilmoitetut finanssialan työpaikat – niin määräaikaiset kuin toistaiseksi voimassa olevat. Nyt seasta on eroteltu omaksi kategoriakseen alan kesätyöt.
Finanssialalle.fi-sivustolle on koottu myös tietoja alalla jo töissä olevien täydennyskoulutusmahdollisuuksista. Samoin työnantajille kerrotaan mahdollisuuksista järjestää niin sanottua rekrytointikoulutusta, jossa tarjotaan työpaikan lisäksi koulutus.
Samasta paikasta löytyy myös uusittu Finanssialan perusteet -oppimateriaali, joka toimii perehdytyksenä alalle tuleville uusille työntekijöille.

Kesätyöt listattuna

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat