FK SuomiAreenalla – Panelistiesittelyssä Petteri Taalas

Finanssialan Keskusliiton Porin SuomiAreenassa järjestämä Ei myrsky tapa ja viemäriin ei huku? keskustelutilaisuus kokoaa yhteen asiantuntijoita keskustelemaan rakennetun inframme kestokyvystä kun ilmasto muuttuu. Yksi panelisteista on Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas.

FK esittelee videolla suurimman osan keskustelutilaisuuden panelisteista. Videolla asiantuntijat pääsevät kertomaan ennakkoon omia näkökantojaan aiheeseen liittyen. Petteri Taalas kertoo videoesittelyssään muun muassa tulevaisuuden mobiilisääpalveluista ja innovaatioista, joita Ilmatieteen laitos kehittää yhdessä vakuutusalan kanssa. Hän myös oikaisee yleisen ilmastonmuutokseen liitetyn harhaluulon: Suomessa myrskyt eivät ole tilastojen valossa lisääntyneet.

​SuomiAreena-pihalla osoitteessa Antinkatu 2 keskiviikkona 16.7. klo 14.00 järjestettävässä keskustelussa ovat Taalaksen lisäksi mukana FK:n varatoimitusjohtaja Esko Kivisaari, tieto- ja romaanikirjailija Risto Isomäki sekä Porin kaupungin tekninen apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus ja Suomen ympäristökeskuksen vesikeskuksen johtaja Seppo Rekolainen. Tilaisuuden juontaa Tuomas Enbuske.

Tilaisuus on kaikille avoin ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.