Kansankapitalismia edistävä lukiolaisten sijoittajakoulu on vuoden sijoitusteko

Lähes 20 prosenttia Suomen lukioista on ottanut TATin Lukiolaisten sijoittajakoulun opintojaksovalikoimaansa sen ensimmäisen toimintavuoden aikana. Kuva: Talous ja nuoret TAT
  • Talous ja nuoret TATin Sijoittajakoulu on valittu Nordnetin vuoden sijoitusteoksi.
  • Maksuttomalla koko lukion kestävällä kurssilla opiskellaan sijoittamisen ja osakesäästämisen perusteita nuoria innostavalla tavalla.
  • Vuoden 2021 elokuusta eteenpäin sijoittajakouluun on ilmoittautunut jo 60 toisen asteen oppilaitosta, 44 eri paikkakunnalta.

Vuoden Sijoitusteko 2021 -voittajaksi on valittu Lukiolaisten sijoittajakoulu, jota järjestää Talous ja nuoret TAT. Sijoittajakoulu sai yleisöäänestyksessä yli 34 prosenttia äänistä.

”Lähes 20 prosenttia Suomen lukioista on ottanut TATin Lukiolaisten sijoittajakoulun opintojaksovalikoimaansa sen ensimmäisen toimintavuoden aikana. Se on huikea saavutus ja kertoo siitä, että sijoittaminen ja omistajuus kiinnostavat nuoria”, iloitsee TATin toimitusjohtaja Jenni Järvelä tiedotteessa.

Vuoden Sijoitusteko -kilpailun järjesti tänä vuonna jo neljättä kertaa Nordnet. Kilpailun tavoitteena on nostaa tahoja, jotka edistävät suomalaista sijoituskeskustelua, omistajuutta ja kansankapitalismia.