Oman talouden hallinnan taidot punnittu

​Puistolan historian ja yhteiskuntaopin opettaja Paula Suolanen iloitsee luokan voitosta. ”Lähdimme innolla mukaan kilpailuun. Oppilaiden mielestä peli on hauska tapa oppia. Kertasimme vielä yhdessä ostamiseen ja maksamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseenkin liittyviä asioita ja sen jälkeen oppilaat vastasivat kilpailukysymyksiin.”

Viidennen kerran järjestetyssä kilpailussa parhaiten menestyi Karakallion koulun 9A Espoosta. Toiseksi tuli Mäntysalon koulun 9F Nurmijärveltä ja kolmanneksi kiri Olarin koulun 9C Espoosta. Kymmenen parhaan koulun mukana olivat: Mäntysalon koulun 9D, Lehtisaaren koulu 9B, Kartanon koulu 9B, Lucina Hagmanin koulu 9C, Sylvään koulu 9D, Kartanon koulu 9F, Merikosken yläaste 9B ja Armfeltin koulu.

Tämä viikko on omistettu oman talouden hallinnalle kaikkialla maailmassa ja talousasioiden oppimista nostetaan esiin eri maissa. Zaldo on osa tätä maailman laajuista kampanjaa. Zaldo- kilpailun ovat toteuttaneet Finanssialan Keskusliitto, FINEn Vakuutus- ja rahoitusneuvonta ja Nuori Yrittäjyys ry.