OP Ryhmän etäTET-päivässä kesätyövinkkejä, taloustaitoja ja monipuolisia uratarinoita

Nyt on menossa finanssialan etäTET-viikko.

EtäTETiin osallistuu 200 nuorta ympäri Suomen.

Viikon aikana nuoret tutustuvat laajasti finanssialan toimintaan ja ammattilaisten uratarinoihin.

Keskiviikkona nuoria isännöi OP Ryhmä.

Finanssiala tarjoaa ensimmäistä kertaa koko toimialan kattavan työelämään tutustumisjakson eli TETin etänä suomalaisille koululaisille ja opiskelijoille. Viikon ohjelma on jaettu viiden eri toimijan kesken. Mukana ovat Finanssiala ry, Danske Bank, Varma, OP ryhmä ja Nordea. Kukin toimija isännöi nuoria yhden päivän ajan.

OP Ryhmän HR-asiantuntija Jani Mikanmaa kertoo nuorille kesätöistä. Tarkoituksena on käydä läpi kesätyöhakuun liittyviä perusasioita sekä antaa heille konkreettisia työnhakuun liittyviä vinkkejä. Mikanmaa haluaa samalla muistuttaa nuoria niin OP Ryhmän kuin alan tarjoamista monipuolisista tulevaisuuden mahdollisuuksista.

”Samalla toki kerron, millaisia monipuolisia kesätyö-, trainee- ja muita harjoittelumahdollisuuksia OP Ryhmä tarjoaa opiskelijoille. Myös päivän aikana kuultavien uratarinoiden tavoitteena on oivalluttaa, että finanssialalla on tarjolla runsaasti uramahdollisuuksia myös muidenkin kuin kaupallisen alan opiskelijoille.”

Uratarinoiden ja työelämätaitojen lisäksi nuoria opastetaan OP Ryhmän päivässä myös oman talouden hallintaan. Iltapäivän oppitunnilla nuoria opetetaan hahmottamaan omaa talouttaan: mikä muuttuu, kun tulee täysi-ikäiseksi? miten kannattaa säästää ja mikä on hyvän ja huonon lainan ero?

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat

Vaikuttaminen

Katja Repo

Kehitysjohtaja