Vihreän rahoituksen kesä

Finanssiala ry (FA) on aloittanut teemakampanjan, jonka aiheena on vihreä, kestävä rahoitus. Uutisoimme ja kirjoitamme erilaisista vihreän rahoituksen teemoista – kampanjan käynnistää Alivakuutussihteeri-podcast, jonka vieraana ovat FA:n hallituksen puheenjohtaja, OP Ryhmän Timo Ritakallio ja vastuullisuustoimikunnan puheenjohtaja, Ålandsbankenin Anne-Maria Salonius.

Vihreä rahoitus on ensimmäinen teemakampanjamme. Kampanjoissa nostamme viestinnän eri keinoin esille FA:lle tärkeitä teemoja.

Tällä viikolla käynnistyvässä vihreän rahoituksen kampanjassa korostamme muun muassa, että korona-aika ei saa tarkoittaa vihreän ja kestävän rahoituksen tavoitteiden hautaamista. Tätä haluamme painottaa erityisesti päättäjien suuntaan kotimaassa ja EU:ssa. Tuomme esiin myös toimialan vastuullisuutta sekä käytännön tekoja. Avaamme lisäksi sitä, kuinka suuri merkitys rahalla ja sen kanavoitumisella on ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

Vihreä rahoitus -teemaa jatketaan läpi kesän elokuun loppuun saakka. Teeman päätökseksi on kaavailtu webinaaria, johon hankimme puhujia talouden ja politiikan eturivistä.