WEBINAARI: POLIITTISILTA PÄÄTTÄJILTÄ TUKEA FINANSSIALAN TAVOITTEILLE 16.11.2022

Finanssiala ry:n tuoreesta vaikuttajakyselystä selviää, että päättäjien luottamus toimialaan on vahvistunut viime vuosina. Poliittiset päättäjät antavat myös vahvan tuen finanssialan tavoitteelle, että tulevan hallituksen on sitouduttava pitämään toimialan sääntely järkevällä ja maltillisella tasolla eikä kansallisella lisäsääntelyllä pidä luoda alalle uusia rasitteita. Kyselyn julkistamisen yhteydessä kuullaan kolmen suurimman puolueen kansanedustajien kommenttipuheenvuorot. Tule linjoille keskiviikkona 16.11.2022 klo 9 kuulemaan lisää.

Finanssiala ry (FA) teetti elo-syyskuussa toimialaa koskevan vaikuttajakyselyn. Kyselyn toteutti Aula Research Oy. Poliittisista päättäjistä vastaajina olivat mm. kansanedustajat, erityisavustajat ja valtiosihteerit, puoluejohto sekä puoluehallitusten ja -valtuustojen jäsenet.​ FA:n kyselyyn vastasi yhteensä 127 poliittista päättäjää. Kaikkiaan kyselyyn vastasi 235 vaikuttajaa.

Kyselystä selviää, että päättäjien luottamus toimialaan on vahvistunut viime vuosina. Poliittiset päättäjät antavat myös vahvan tuen finanssialan tavoitteelle, että tulevan hallituksen on sitouduttava pitämään toimialan sääntely järkevällä ja maltillisella tasolla eikä kansallisella lisäsääntelyllä pidä luoda alalle uusia rasitteita. Kyselyn julkistamisen yhteydessä kuullaan kolmen suurimman puolueen kansanedustajien kommenttipuheenvuorot. Tule paikalle tai linjoille keskiviikkona 16.11.2022 klo 9 kuulemaan lisää.

Tilaisuuden ohjelma 16.11.

9.00 Tilaisuuden avaussanat

  • Tuomo Yli-Huttula, johtaja, Finanssiala ry

9.05 Tutkimuksen yleisesittely

  • Juha Vekkilä, toimitusjohtaja, Aula Research Oy

9.20 Suomalaisen finanssialan eväät tulevalle vaalikaudelle – mitä päättäjien vastaukset kertovat?

  • Piia-Noora Kauppi, toimitusjohtaja, Finanssiala ry

9.35 Kommenttipuheenvuorot: kolmen suurimman puolueen edustajat

  • Sanni Grahn-Laasonen, kansanedustaja, talousvaliokunnan puheenjohtaja (Kok.)
  • Matias Mäkynen, kansanedustaja, talousvaliokunnan jäsen (SDP)
  • Sakari Puisto, kansanedustaja, talousvaliokunnan jäsen (PS)

10.00 Tilaisuus päättyy

Webinaaria voit seurata teamsin välityksellä. Saatavilla on myös tallenne. Ilmoittautumalla saat myös jälkikäteen linkin tallenteeseen ja tilaisuuden materiaaleihin.

Jäikö kysyttävää?

|

Ota yhteyttä aiheen asiantuntijaan

Suodata

Aiheen kaikki sisällöt