FA:lta lahjoitus sateenkaarinuorten toimintaan

Kuvat: Shutterstock, grafiikka: Olga Komulainen / FA
  • FA haluaa tukea sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöön kuuluvien nuorten äänen kuulumista yhteiskunnassa.
  • Finanssiala pitää yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta tärkeänä.

Finanssialan mielestä yhdenvertaisuutta työelämässä tulee edistää rohkeasti. Monimuotoisuuden ymmärtäminen työyhteisöissä ja asiakaskunnissa on tärkeää, jotta yhä useampi voisi tuntea olonsa hyväksytyksi ja turvalliseksi juuri sellaisena kuin on. Työyhteisöjen monimuotoisuus tulee nähdä yrityksen voimavarana. 

Finanssiala ry on tehnyt lahjoituksen Setan sateenkaarinuorten toimintaan. Lahjoituksella haluamme tukea sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien nuorten oikeuksien toteutumista ja äänen kuulumista yhteiskunnassa. Setan nuorisotyö tukee erityisen haavoittuvassa asemassa olevia nuoria. Lahjoituksella muun muassa tuotetaan ja tilataan opettajille ja oppilashuollolle suunnattua materiaalia sateenkaarinuorista. 

Finanssiala haluaa lisätä monimuotoisuutta alalla. Finanssiyhtiöiden asiakkaissa on ihmisiä monenlaisista taustoista, joten on myös yrityksen etu, jos siellä työskentelee mahdollisimman monimuotoinen kattaus työntekijöitä, jotka ymmärtävät asiakkaiden monenlaiset tarpeet. Viime vuonna järjestimme webinaarin monimuotoisuudesta finanssialalla, tänä vuonna jatkamme henkilöstömme kouluttamista esimerkiksi viestinnän merkityksestä yhdenvertaisuuden edistämisessä.

Jäikö kysyttävää?

|

Ota yhteyttä aiheen asiantuntijaan