Kesätyöhaku finanssialalle nyt käynnissä – tarjolla aikaisempaa enemmän paikkoja

Alan yritysten kesätyöntekijät ottavat kesäisin finanssialalle-Instagramin haltuun ja avaavat alan arkea.
  • Finanssialan yritykset tarjoavat tulevana kesänä laajasti kesätöitä erilaisissa tehtävissä.
  • Alan kesätyöpaikkojen määrän arvioidaan kasvavan viime vuosiin verrattuna.
  • Finanssialan työtehtävät eivät ole pelkkää ekonomien talousjargonia, vaan alalla on runsaasti tehtäviä esimerkiksi asiakaskäyttäytymisen, data-analytiikan ja ohjelmistokehityksen osaajille.

Kesätyöhaku finanssialan kesätyöpaikkoihin on käynnistynyt ja tarjolla on monenlaisia duuneja monenlaisille osaajille. Alan yritysten tarjoamien kesätyöpaikkojen määrän arvioidaan kasvavan vuonna 2023, selviää Elinkeinoelämän keskusliiton toteuttamasta kyselystä.

”On mahtavaa, että finanssialan yrityksillä on mahdollisuus tarjota alasta kiinnostuneille nuorille aikaisempaa enemmän kesätyöpaikkoja. Kesätyö tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua tarkemmin finanssialaan ja sen monipuolisiin sisältöihin”, Finanssiala ry:n yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Emilia Peikola sanoo.

Oikotiellä julkaistut finanssialan avoimet kesätyöpaikat löydät osoitteesta finanssialalle.fi, ja työpaikkoja listataan myös FA:n viikoittain lähetettävään uutiskirjeeseen. Kannattaa myös tutustua suoraan yhtiöiden rekrytointisivustoihin, sillä kaikki yritykset eivät ilmoita avoimista työpaikoista Oikotiellä. Finanssialalle-Instagramissa voit kurkistaa aiempina vuosina alalla kesätöissä olleiden työntekijöiden arkeen.

Jäikö kysyttävää?

|

Ota yhteyttä aiheen asiantuntijaan