Podcastit ja videot

Alivakuutussihteeri-podcast

Alivakuutussihteeri-podcast käsittelee finanssialan eduvalvonta-aiheita osana Finanssiala ry:n monipuolista viestintää. Sisältö on asiallista muttei ryppyotsaista. Tavoitteena on taustoittaa Finanssialan näkemyksiä kirjoitettuja juttuja laajemmin ja kansantajuisemmin. 

Innostuitko? Kuuntele kaikki jaksot

FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -videoissa vakava asia puetaan usein huumorin viittaan – silloin se jättää katsojaansa syvemmän jäljen. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Finanssiala ry järjestää runsaasti erilaisia avoimia tilaisuuksia, jotka striimataan julkisuuteen. Tilaisuuksiemme tallenteet löytyvät tästä soittolistasta.

Talousgurun videoluennot

Lukiolaisten Talousguru-kilpailun 2020 voittanut Kaius Kumpulainen on tehnyt neljä videoluentoa talousaiheista. Videoluennoilla Kumpulainen muun muassa kertoo koroista, kestävästä rahoituksesta ja selventää ihmisten kielellä sijoitusmaailman syvemmän päädyn sielunelämää. Luennot käsittelevät myös osakkeen ostamista ja rahasto-osuuden merkintää konkreettisesti ja rautalangasta vääntäen.

Vakuutusalan hyvät käytännöt

Vakuutusalan hyvät käytännöt -videosarja esittelee vakuutusyhtiöissä olevia hyviä henkilöstöön ja työelämään liittyviä hyviä käytäntöjä, joiden soisi leviävän laajemmallekin.

Talousgurut-podcast

Nuoret talousgurut Joni Tasa ja Petra Uusikumpu pohtivat talouden koukeroita, kuten sijoitusasioita ja oman asunnon hankintaa. Näkökulma on tiiviisti nuorten maailmassa, ja myös monimutkaiset taloustermit avataan.

Jäikö kysyttävää?

|

Aiheen asiantuntijat

Vaikuttaminen

Jussi Karhunen

Asiantuntija

Talousosaamisen koordinointi, verkkosivujen sisällöntuotanto, sosiaalisen median kanavat, videotuotanto, finanssityön ja digiagendan viestintä

Vaikuttaminen

Johannes Palmgren

Monimediatoimittaja

Verkkosivujen sisällöntuotanto, sosiaalisen median kanavat, videotuotanto

Vaikuttaminen

Elisa Gebhard

Yhteiskuntasuhteiden asiantuntija

Yhteiskuntasuhteet