Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Linjaukset > EU-asiat > Kumppanit ja kattojärjestöt

Kumppanit ja kattojärjestöt

 

​FA toimii aktiivisesti alan eurooppalaisen tason yhteistyössä ja kuuluu jäsenenä useaan finanssialan eurooppalaiseen kattojärjestöön.


EPC

European Payments Council, Euroopan maksuneuvosto

Lease Europe

​Lease Europe (The European Federation of Leasing Company Associations) toimii eurooppalaisten autovuokraamoiden ja leasingpalveluiden edunvalvojana. Se edustaa 45:tä alan kansallista kattojärjestöä 33 maassa.

EBTN

European Banking & Financial Services Training Association, Euroopan finanssi- ja rahoitusalan koulutusasioiden ja -organisaatioiden yhdistys

ECBC

European Covered Bond Council, Euroopan katettuja joukkolainoja käsittelevä neuvosto

EBF

EBF (European Banking Federation) on eurooppalainen pankkiyhdistysten kattojärjestö. Siihen kuuluu 32 kansallista keskusjärjestöä, jotka edustavat yhdessä noin 4 500 eri suuruista ja eri toimintoihin erikoistunutta pankkia.

EBF:n missiona ovat yhtenäisen finanssimarkkinan luominen Euroopan unionin alueelle sekä unionin talouskasvua vahvistavan politiikan tukeminen.

IE

IE (Insurance Europe) on eurooppalaisen vakuutus- ja jälleenvakuutustoiminnan kattojärjestö. Sillä on jäseninään 34 kansallista vakuutusalan kattojärjestöä. Insurance Europe edustaa kaiken tyyppisiä vakuutusyhtiöitä ja vakuutuslajeja.

IE:n tehtävänä on alan eurooppalaisena asiantuntijana ja edustajana edistää vakuutustoiminnan kilpailua ja markkinoiden avoimuutta niin henkilö- kuin yhteisöasiakkaidenkin hyödyksi.

EFAMA

European Fund and Asset Management Association, Sijoitusrahasto- ja omaisuudenhoitoalan eurooppalainen yhteistyöjärjestö

Eurofinas

European Federation of Finance House Associations, Rahoitusyhtiöiden eurooppalainen keskusjärjestö

 Katso myös

 Hae aiheesta