Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Meistä > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Finanssiala ry:ssä on auki kaksi työpaikkaa:

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖ 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväalue on laaja ja monipuolinen koostuen mm. seuraavista alueista:

 • budjetointi, seuranta ja raportointi
 • talouden päivittäisrutiinit yhteistyössä ulkoistuskumppanin kanssa
 • sisäisten hallintopalveluiden prosessien kehittäminen, yhteistyö ulkoisten palvelutoimittajien kanssa sekä niihin liittyvät sopimukset
 • toimitila-asiat ja yhteistyö kiinteistön eri toimijoiden kanssa
 • yhteistyö HR-päällikön kanssa henkilöstöasioissa
 • toimit myös assistenttien ja HR-päällikön lähiesimiehenä 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista ja useamman vuoden kokemusta taloushallinnon ja hallinnon tehtävistä, myös esimiestehtävissä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja ja intoa ottaa vastaan monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Toimiston työkieli on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös jonkin verran englannin kielen taitoa. Työskentely MS Officen työkaluilla on sinulle tuttua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät mukavassa työyhteisössä, hyvät työsuhde-edut ja edistykselliset työvälineet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa.  

Meille kehittyminen ja edelläkävijyys on tärkeää.  Meillä pääset työskentelemään työyhteisössä, jonka työtyytyväisyys on tutkitusti huippulukemissa. Henkilöstöstämme 93 % suosittelee tuoreimman työtyytyväisyyskyselyn mukaan FA:ta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Taina Ahvenjärvi 6.11.2019 klo 16.30 – 17.00 sekä 12.11.2019 klo 15.30 – 16.30 sekä MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa mps.uratori.fi 15.11.2019 mennessä.


**** 


VISUAALISEN VERKKOVIESTINNÄN TEKIJÄ

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tartu haasteeseen, mikäli olet idearikas visualisoinnin, infografiikan ja datan ammattilainen, joka hallitsee uudet digitaaliset kanavat ja niiden hyödyntämismahdollisuudet.

Sinulta odotetaan uusia oivalluksia ja ymmärrystä finanssialan edunvalvontatyötä tukevaan viestintään. Avaat konkreettisella tavalla finanssialan toimijoiden roolia ja vaikuttavuutta kasvun ja hyvinvoinnin rakentajana.

 • Tunnet hyvin digitaaliset kanavat ja sinulla on ymmärrystä verkkopalvelujen kehittämisestä.
 • Hallitset verkkosivujen sekä erilaisten materiaalien graafisen suunnittelun.
 • Osaat hakea avoimen datan lähteitä sekä hyödyntää niitä.
 • Luot datasta tarinan kuvin ja tekstein ja nostat siinä olennaisen esiin.
 • Käytät sujuvasti infografiikan luomisen työkaluja ja osaat visualisoida niillä sisältöä. Tunnet tilastokuvioiden tyypit, rakenteet ja käytön sekä osaat tuottaa perustason tilastografiikkaa.

Odotamme, että olet vuorovaikutteinen tiimityöskentelijä, joka osaa tarttua asioihin itsenäisesti. Luonnollisesti sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli ja tulet hyvin toimeen englannilla. Edellytyksenä on kokemusta viestinnän tehtävistä ja mielellään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yhden Suomen vaikutusvaltaisimman etujärjestön visuaalista ilmaisua kokonaan uudelle tasolle. Pääset työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien aiheiden parissa yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Meille kehittyminen ja edelläkävijyys on tärkeää. Meillä pääset työskentelemään työyhteisössä, jonka työtyytyväisyys on tutkitusti huippulukemissa. Henkilöstöstämme 93 % suosittelee tuoreimman työtyytyväisyyskyselyn mukaan FA:ta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomo Yli-Huttula 1.11. klo 12 – 13.30 ja 14.11. klo 10-11.30 puh. 040 652 9118 sekä MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa mps.uratori.fi 15.11.2019 mennessä. Liitä mukaan esimerkkityösi vaikuttavasta visualisoinnista.

 Katso myös

 Hae aiheesta