Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Finanssiala > Uutismajakka > Talousguru-kilpailu siirtyy maaliskuulle – ilmoittautuminen jatkuu

Talousguru-kilpailu siirtyy maaliskuulle – ilmoittautuminen jatkuu

Lukiolaisten Talousguru-kilpailu siirretään maaliskuulle koronarajoitusten vuoksi. Alkukilpailu järjestetään kaikissa ilmoittautuneissa lukioissa maanantaina 15.3. klo 9–11. Kilpailun ilmoittautuminen avataan uudelleen ja se päättyy 8.3. Kilpailuun on ilmoittautunut lähes ennätysmäärä lukioita – peräti 144 kappaletta.

Siirto johtuu useilla paikkakunnilla voimassa olevista lukioiden etäopetusmääräyksistä. Alkukilpailua ei voi järjestää etänä, sillä se rinnastuu palkintona olevien opiskelupaikkojen vuoksi korkeakoulujen pääsykokeeseen.

  • Lukioiden ilmoittautuminen kilpailuun on avattu uudelleen ja päättyy 8.3. Vanhat ilmoittautumiset kilpailuun ovat edelleen voimassa.
  • Alkukilpailu pidetään kaikissa lukioissa 15.3. klo 9–11.
  • Kunkin lukion paras vastaus on palautettava kilpailujärjestäjille sähköpostitse 24.3. mennessä. Loppukilpailun osanottajat valitaan 25.3.
  • Korkeakoulujen yhteishaku päättyy 31.3. Loppukilpailijat ehtivät näin saada tiedon Talousgurun perusteella saadusta opiskelupaikasta ennen yhteishaun päättymistä. Kilpailussa palkintoina olevia korkeakoulupaikkoja lunastaakseen on finalistien monen yliopiston kohdalla ilmoitettava asiasta yhteishaussa.
  • Talousgurun finaali siirtyy 4.5. pidettäväksi.

Ilmoita lukiosi kilpailuun täältä