Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TUTUSTU FINANSSIALAN VAALITAVOITTEISIIN

 

 Avoimet työpaikat

​Haemme kahta maksuliikeasiantuntijaa

Toinen tehtävä keskittyy maksuliikkeen edunvalvontaan, toinen verkkolaskutukseen ja pankkialan e-palveluja mahdollistavaan järjestelmästandardointiin.

Lue lisää

 Twitter

 Finanssiala ja kumppanit

Miksi keskustelussa velkaantumisesta pitää muistaa myös varallisuus?

Olli Kärkkäinen 20.2.2019

Suomalaisista kotitalouksista joka toisella on velkaa ja joka kolmannella asuntovelkaa. Suomalaisten kotitalouksien velka koostuu muun muassa asuntolainoista, opintolainoista ja kulutusluotoista. Velkaantumisesta puhutaan paljon, mutta valitettavan usein unohdetaan asian toinen puoli eli kotitalouksien varallisuus.

 ‭(Piilotettu)‬ Digitaalinen finanssiala

Voiko pankki olla yhtä aikaa digitaalinen ja tavoitettavissa

Nina Arkilahti 28.1.2018

Digitalisaation tahti pankkialalla on kiihtynyt viime vuosina, ja sama kehitys vain jatkuu. Muutos on väistämätön ja perustuu suurelta osin asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden muuttumiseen. Digitalisaation myötä pankkitoiminnan rajat hämärtyvät. Kehittyvät teknologiat ja avoimet rajapinnat avaavat markkinat uusille, toimialat ylittäville yrityksille ja tekevät pankkitoiminnasta kasvottomampaa.

 ‭(Piilotettu)‬ Tuoreimmat uutiset

 

 

 FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -vlogi käsittelee finanssialan monimutkaisia kiemuroita humoristisella tavalla. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen - mihin milloinkin!
Katso kaikki FA:lla on asiaa -videot

 ‭(Piilotettu)‬ Tilaa Finanssialan Uutismajakka

​Julkaisemme kahden viikon välein Finanssialan Uutismajakka -uutiskirjeen. Siihen on koottu tuoreimmat uutiset ja kannanotot finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

uutismajakka_banneri.jpg

 Opas ikääntymiseen varautumiseen

Olimme minkä ikäisiä tahansa, elämäntilanteet vaihtelevat. Muun muassa ikääntyminen voi tuoda yllätyksiä nopeasti. Suunnittelu ja varautuminen muutoksiin on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ennen eläkeikää.
Oppaaseen


 Facebook

 Slideshare

 Youtube