Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TUTUSTU FINANSSIALAN HALLITUSOHJELMATAVOITTEISIIN

 

 Twitter

 Finanssiala ja kumppanit

Miten kestävällä rahoituksella muute-taan maailmaa?

Aila Aho 15.3.2019

Viimeisen sadan vuoden aikana on saavutettu merkittävä elintason nousu isossa osassa maailmaa. Samalla olemme luoneet vakavan riippuvuuden fossiilisesta energiasta ja käytämme luonnonvaroja noin kolmen maapallon kantokyvyn verran. 

 Kolumni

Ei valtio sentään kaikkea hoida

Piia-Noora Kauppi 19.9.2019

Hiihtolomalla tyttäremme kaatui rinteessä ja sai sisäisen verenvuodon. Lopulta tytär tuli ambulanssilennolla kotiin. Ambulanssilennon kustannus on sitä luokkaa, että sen maksaminen olisi ollut meidänkin taloudellemme tiukka paikka. Onneksi oli matkavakuutus.

 ‭(Piilotettu)‬ Tuoreimmat uutiset

 

 

 FA:lla on asiaa -vlogi

FA:lla on asiaa -vlogi käsittelee finanssialan monimutkaisia kiemuroita humoristisella tavalla. Lyhyissä parin minuutin videoissa pureudutaan esimerkiksi lähimaksuun, pankkitunnuksiin ja saunomisen turvallisuuteen - mihin milloinkin!
Katso kaikki FA:lla on asiaa -videot

 ‭(Piilotettu)‬ Tilaa Finanssialan Uutismajakka

​Julkaisemme kahden viikon välein Finanssialan Uutismajakka -uutiskirjeen. Siihen on koottu tuoreimmat uutiset ja kannanotot finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

uutismajakka_banneri.jpg

 Opas ikääntymiseen varautumiseen

Olimme minkä ikäisiä tahansa, elämäntilanteet vaihtelevat. Muun muassa ikääntyminen voi tuoda yllätyksiä nopeasti. Suunnittelu ja varautuminen muutoksiin on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ennen eläkeikää.
Oppaaseen


 Facebook

 Slideshare

 Youtube